Сніданок «Поросята»
(покроковий рецепт з фото)
Для прикраси новорічного столу пропоную вам дуже смачну закуску з варених яєць, оформлених у вигляді символу року - Свині. Яскрава, оригінальна, трохи забавна - вона сподобається і дітям, і дорослим!
Пропоную приготувати закуску "поросята" і прикрасити нею свій святковий стіл. Яйця для пікантності нафаршіруем, начинка може бути найрізноманітніша, у мене обсмажені гриби з цибулею. Інгредієнти прості, витрати мінімальні, а результат дуже гідний! Таких поросят можна подати самостійно або використовувати для прикраси салатів. Сподіваюся ідея вам сподобається!
- Яйце - 3 штуки (варене)
- Буряк - 1 штука (варена)
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Гриби - 30 грам (будь-які)
- Майонез - 20 грам
- Перець чорний горошком - 6 штук (для прикраси)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Яйця очистіть від шкаралупи, намагаючись не пошкодити їх.
Залийте буряк окропом і опустите в цю ж миску очищені яйця, вони повинні бути повністю покриті. Залиште яйця мінімум на 20-30 хвилин. Чим довше тримати яйця в воді, тим більш насиченим вийде колір.
Ножем акуратно зріжте частину яйця як на фото.
Додайте до жовтків обсмажені до готовності гриби з цибулею. Гриби можна взяти будь-які, у мене були заморожені печериці.
Наповніть яйця готової начинкою.