Бутерброди «Поросята»
(покроковий рецепт з фото)
Нарядні і позитивні бутерброди "поросята" будуть чудовою прикрасою-закускою вашого новорічного столу і подарують всім гарний настрій! Запрошую заглянути в рецепт!
Для створення поросят нам додатково знадобляться: трубочка для напоїв і вирубка у вигляді краплі - для створення вушок. За рецептом я пропоную взяти 2 види ковбаси, але можна зробити і з одним. Тоді коло більшого діаметра буде головою, а поменше зробіть для пяточка. Як приготувати бутерброди "поросята" дивіться в покроковому рецепті.
- Хліб - 4-6 скибочок
- Варена ковбаса - 200 грам
- Ковбаса копчена - 100 грам
- Сир твердий - 80 грам
- Крем - 1-2 Ст. Ложок
- Кріп - пучок (невеликий)
- Маслини - 4-6 штук (без кісточок)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир натріть на дрібній тертці. Кріп помийте, гілочку залиште для прикраси, інше порубати. Заправте сир і кріп сметаною, посоліть і поперчіть за смаком.
Хліб намажте сирною масою.
Зберіть порося, як показано на фото. Очі виріжте з маслин за допомогою трубочки, вушка за допомогою форми-краплі або просто трикутники.
Прикрасьте зеленню кропу і подавайте до столу! Смачного!