Рецепт Бутерброди «Поросята» фото

Бутерброди «Поросята»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування
На природу
Бутерброди
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Нарядні і позитивні бутерброди"Поросята" будуть чудовою прикрасою-закускою вашого новорічного столу і подарують всім гарний настрій! Запрошую заглянути в рецепт!

Опис приготування:

Для створення поросят нам додатково знадобляться: трубочка для напоїв і вирубка у вигляді краплі - для створення вушок. За рецептом я пропоную взяти 2 види ковбаси, але можна зробити і з одним. Тоді коло більшого діаметра буде головою, а поменше зробіть для пяточка. Як приготувати бутерброди"Поросята" дивіться в покроковому рецепті.

  • Хліб - 4-6 скибочок
  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Ковбаса копчена - 100 грам
  • Сир твердий - 80 грам
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Кріп - пучок (невеликий)
  • Маслини - 4-6 штук (без кісточок)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
бутерброди
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
бутерброди
Сир натріть на дрібній тертці. Кріп помийте, гілочку залиште для прикраси, інше порубати. Заправте сир і кріп сметаною, посоліть і поперчіть за смаком.
бутерброди
Хліб намажте сирною масою.
бутерброди
Зберіть порося, як показано на фото. Очі виріжте з маслин за допомогою трубочки, вушка за допомогою форми-краплі або просто трикутники.
бутерброди
Прикрасьте зеленню кропу і подавайте до столу! Смачного!

Схожі рецепти