Рецепт Смажений скат фото

Смажений скат
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

У деяких країнах ската зовсім не їдять, а лише використовують для приготування добавок, у нас же - це справжній делікатес. Якщо ви не знаєте, як приготувати смаженого ската, поділюся простим рецептом.

Рибку можна запекти в духовці або обсмажити на сковороді. Готується скат дуже швидко: вистачить всього 1-2 хвилин на кожну сторону. Подавайте рибку трохи після, щоб вона охолола. Смачно їсти ската з овочами або просто так. Використовуйте будь-які спеції за смаком.

  • Філе укіс - 400 грам
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - 2 скибочки
  • Петрушка - 2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
смажений скат - фото крок 1
1. Промийте під проточною водою філе, умочіть паперовими рушниками.
смажений скат - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть філе з двох сторін, додайте каррі.
смажений скат - фото крок 3
3. Ретельно натріть спеціями і розріжте філе середніми шматочками.
смажений скат - фото крок 4
4. Розігрійте сковороду з оливковою олією на середньому вогні, покладіть в сковороду шматочки філе ската.
смажений скат - фото крок 5
5. Обсмажте рибу з кожного боку по 1 хвилині. Промийте петрушку і поріжте. Прикрасьте блюдо зеленню і лимоном, подавайте до столу.

Схожі рецепти