Смажений лаваш
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, швидше, простіше і смачніше закуски, ніж смажений лаваш в домашніх умовах, приготувати не можна! Виходить щось схоже на чіпси, але зате гаряче і без шкідливої "хімії" - здорова їжа!
Цей рецепт приготування смаженого лаваша під силу всім! Це відмінний вибір закуски на швидку руку, яка добре підходить для випадків, якщо ви раптово всією сім'єю вирішили подивитися фільм вдома, або до вас раптово нагрянули друзі з пляшкою вина… словом, приводів приготувати таку закуску предостатньо!
- Лаваш перський - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Морська сіль крупного помелу - За смаком
- Масло оливкове - 0.3 склянки
1. У мене лаваш у вигляді похилих, порожнистих всередині коржів. Я їх складаю стопкою і розрізаю на чотири частини. Спеціями натираю якраз ті самі "порожнисті" частини кожного шматочка.
2. Тепер в сотейнику розпалює масло, обсмажуємо в ньому кожен шматочок з двох сторін.
3. Далі відкидаємо смажений лаваш на паперові серветки, щоб зайве масло стекло.
4. Посипаємо морською сіллю, спеціями, подаємо з хумусом або якимось соусом до смаку!