Смажений лаваш з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна і швидка в приготуванні закуска. Подається в теплому вигляді, але і в холодному теж хороша. В якості начинки може бути все що завгодно.
Дуже проста закуска, зручно взяти з собою на пікнік або на роботу. В якості начинки може бути все що завгодно. Я приготувала з картопляним пюре. Загорнула пюре в конвертики з лаваша і обсмажити на сковорідці.
- Лаваш - 3 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Картопляне пюре - 500-600 грам (для начинки лаваша)
Підготуємо продукти. Начинка може бути будь-який: яйця варені, гриби, сир, пюре, м'ясо відварне і т.Д.
Я приготувала картопляне пюре для начинки. Для цього варять картоплю в солоній воді до готовності. Воду зливають і заправляють картопля сметаною, яйцем і зеленню.
Кожен лист лаваша поріжте на 4 частини.
Яйця збовтайте з сіллю і спеціями для клярі.
Беремо частину лаваша, кладемо начинку і звертаємо конвертиком.
Конвертик гарненько занурюємо в яєчну суміш, щоб з усіх боків кляр розподілився рівномірно.
Викладаємо в гаряче масло. Смажимо до скоринки на середньому вогні.
Обсмажуємо з усіх боків.
Лаваш з начинкою можна подавати до столу!