Рецепт Смажений лаваш з начинкою фото

Смажений лаваш з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Дуже смачна і швидка в приготуванні закуска. Подається в теплому вигляді, але і в холодному теж хороша. В якості начинки може бути все що завгодно.

Опис приготування:

Дуже проста закуска, зручно взяти з собою на пікнік або на роботу. В якості начинки може бути все що завгодно. Я приготувала з картопляним пюре. Загорнула пюре в конвертики з лаваша і обсмажити на сковорідці.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Картопляне пюре - 500-600 грам (для начинки лаваша)
смажений лаваш з начинкою - фото крок 1
Підготуємо продукти. Начинка може бути будь-який: яйця варені, гриби, сир, пюре, м'ясо відварне і т.Д.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 2
Я приготувала картопляне пюре для начинки. Для цього варять картоплю в солоній воді до готовності. Воду зливають і заправляють картопля сметаною, яйцем і зеленню.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 3
Кожен лист лаваша поріжте на 4 частини.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 4
Яйця збовтайте з сіллю і спеціями для клярі.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 5
Беремо частину лаваша, кладемо начинку і звертаємо конвертиком.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 6
Конвертик гарненько занурюємо в яєчну суміш, щоб з усіх боків кляр розподілився рівномірно.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 7
Викладаємо в гаряче масло. Смажимо до скоринки на середньому вогні.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 8
Обсмажуємо з усіх боків.
смажений лаваш з начинкою - фото крок 9
Лаваш з начинкою можна подавати до столу!

Схожі рецепти