Лаваш з начинкою, смажений на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю такі штучки з лаваша. Вони відмінно втаязикють голод і завжди дуже смачні. Сьогодні розповім, як приготувати лаваш з начинкою, смажений на сковороді. Гаряча закуска на сніданок або полуденок.
Сполучення інгредієнтів в начинці завжди можна змінювати на власний смак, тому сміливо додавайте інші види сирів, експериментуйте з зеленню і овочами, а також спробуйте варіант не тільки з шинкою, але і відвареної птахом, фаршем, рибкою.
- Тонкий лаваш - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Помідор свіжий - 1 штука (середнього розміру)
- Зелень - За смаком
- Шинка - 150 грам
- Спеції - За смаком
Тонкий лист лаваша змастіть сметаною з одного боку. Додати сіль.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його по всьому лаваш.
Поверх сиру викладіть будь-яку начинку. У мене це нарізані помідори, зелень, шматочки шинки. Можна доповнити декількома видами сиру, болгарським перцем, іншими спеціями.
Поверніть в рулетик і наріжте на шматочки.
На сухій сковороді обсмажте з двох сторін.
Подайте до столу гарячими.