Смажені кабачки з беконом в омлеті
(покроковий рецепт з фото)
Бекон з кабачками - це одне з найбільш виграшних поєднанні. Відмінний варіант для літнього сніданку. Готується швидко, а виходить дуже смачно!
З огляду на солоність самого бекону та сиру, блюдо можна взагалі не солити. Можна лише додати якихось ароматних спецій або сухих трав за смаком. Літо - саме час для таких страв!
- Кабачок - 1 штук
- Бекон копчений - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 2-3 Ст. Ложок
- Сир твердий - 30 грам
- Кріп - 1 Пучков
- Спеції - За смаком
Обсмажте нарізані цибулю і копчений бекон.
Кабачок наріжте кубиками. Додайте до бекону. Обсмажте все разом до м'якості кабачків.
Окремо з'єднайте тертий сир, яйця, трохи молока і зелень. Перемішайте.
Залийте цією сумішшю кабачки, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні хвилин 5-7.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!