Минтай в омлеті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати минтай в омлеті в духовці в домашніх умовах можна всього за півгодини. Рибу можна брати будь-яку, але без кісток. Відділи FILET і відважно влити omletom, а сир і зелень доповнить аромат.
Відмінне блюдо, яке можна приготувати трьома способами: в духовці, в мультиварці або на сковороді. Який з них прийнятний для вас - такий і вибирайте. У будь-якому випадку результат вас порадує, а любителі риби і яєць зможуть насолодитися найніжнішим омлетом.
- Яйця - 4 штуки
- Філе минтая - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Молоко - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
- Морква - 1 штука
1. Основний час йде на збивання яєчної маси і на оброблення риби. Саме тому краще взяти вже готове філе минтая і скористатися міксером для збивання омлету. Обсмажуємо відразу цибулю на рослинній олії.
2. Разом з цибулею обсмажуємо і морква. Зауважте, що таке блюдо можна готувати і в мультиварці - буде ще швидше.
3. На подушечку з овочів викладаємо нарізану шматочками рибу і накриваємо кришкою на одну хвилину.
4. Після цього заливаємо збитою яєчною масою з молоком і посипаємо сиром. Найкраще запекти омлет в духовці, але на сковороді або в мультиварці також вдало виходить омлет з рибкою. Якщо готуєте в духовці - викладіть рибу з овочами і залийте омлетом з сиром, після чого можна поставити в духовку на 20 хвилин. Для мльтіваркі виберете режим "запікання" і дочекайтеся закінчення приготування.
5. Після приготування дістаємо, нарізаємо порційно і подаємо до столу. Прикрасьте зеленню або зробіть подушечку з салату.