Рецепт Минтай в омлеті в духовці фото

Минтай в омлеті в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минтай
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготувати минтай в омлеті в духовці в домашніх умовах можна всього за півгодини. Рибу можна брати будь-яку, але без кісток. Відділи FILET і відважно влити omletom, а сир і зелень доповнить аромат.

Відмінне блюдо, яке можна приготувати трьома способами: в духовці, в мультиварці або на сковороді. Який з них прийнятний для вас - такий і вибирайте. У будь-якому випадку результат вас порадує, а любителі риби і яєць зможуть насолодитися найніжнішим омлетом.

  • Яйця - 4 штуки
  • Філе минтая - 300 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 40 грам
  • Морква - 1 штука
минтай в омлеті в духовці - фото крок 1
1. Основний час йде на збивання яєчної маси і на оброблення риби. Саме тому краще взяти вже готове філе минтая і скористатися міксером для збивання омлету. Обсмажуємо відразу цибулю на рослинній олії.
минтай в омлеті в духовці - фото крок 2
2. Разом з цибулею обсмажуємо і морква. Зауважте, що таке блюдо можна готувати і в мультиварці - буде ще швидше.
минтай в омлеті в духовці - фото крок 3
3. На подушечку з овочів викладаємо нарізану шматочками рибу і накриваємо кришкою на одну хвилину.
минтай в омлеті в духовці - фото крок 4
4. Після цього заливаємо збитою яєчною масою з молоком і посипаємо сиром. Найкраще запекти омлет в духовці, але на сковороді або в мультиварці також вдало виходить омлет з рибкою. Якщо готуєте в духовці - викладіть рибу з овочами і залийте омлетом з сиром, після чого можна поставити в духовку на 20 хвилин. Для мльтіваркі виберете режим "запікання" і дочекайтеся закінчення приготування.
минтай в омлеті в духовці - фото крок 5
5. Після приготування дістаємо, нарізаємо порційно і подаємо до столу. Прикрасьте зеленню або зробіть подушечку з салату.

Схожі рецепти