Кабачки з грибами в омлеті
(покроковий рецепт з фото)
Зараз такий момент, коли ще не закінчилися кабачки і вже почалася грибна пора. Пропоную поєднати гриби з кабачками і залити це все омлетом. Виходить дуже смачно!
Омлет - це один з найсмачніших і швидких сніданків. І такий ситний омлет не виняток! Він цілком може зарядити енергією на весь робочий день. А як приготувати таку страву, Дивіться нижче.
- Кабачок - 300 грам
- Гриби лісові - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Часник - 3-4 зубчиків
Кабачки наріжте кубиками, обсмажте з цибулею і часником.
Додайте лісові гриби, попередньо відварені. Обсмажуйте всі разом хвилини 3-4.
Залийте все сумішшю молока з яйцями. Додайте за смаком сіль і спеції. Накрийте кришкою і на маленькому вогні доведіть до готовності.
Смачного!