Куряче філе в омлеті
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва я вперше спробував в гостях. Для себе трохи змінив рецепт, і, по-моєму, стало ще смачніше. Для омлету замість молока використовується майонез, що додає особливу пікантність.
Куряче філе в омлеті готується дуже просто і швидко. Отбейте курятину, викладіть її в змащену маслом форму, зверху залийте збитими з майонезом і спеціями яйцями, рясно посипте тертим сиром. Запечіть протягом півгодини в духовці при 200 градусах. По закінченню часу, потримайте блюдо в вимкненій духовці ще хвилин 10, а потім подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде розсипчастий рис і свіжий огірок. Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Майонез - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
Куряче м'ясо добре відбийте і викладіть в змащену маслом форму для запікання. Додати сіль.
Добре збийте два яйця.
Потім додайте майонез.
Знову збийте, посоліть і додайте спеції і зелень за смаком.
Залийте куряче філе омлетной масою, посипте тертим сиром і запечіть протягом півгодини в духовці при 200 градусах. По закінченню часу, потримайте блюдо в вимкненій духовці ще хвилин 10, а потім подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде розсипчастий рис і свіжий огірок.