Рецепт Куряче філе в омлеті фото

Куряче філе в омлеті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Яйця
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Омлет
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва я вперше спробував в гостях. Для себе трохи змінив рецепт, і, по-моєму, стало ще смачніше. Для омлету замість молока використовується майонез, що додає особливу пікантність.

Опис приготування:

Куряче філе в омлеті готується дуже просто і швидко. Отбейте курятину, викладіть її в змащену маслом форму, зверху залийте збитими з майонезом і спеціями яйцями, рясно посипте тертим сиром. Запечіть протягом півгодини в духовці при 200 градусах. По закінченню часу, потримайте блюдо в вимкненій духовці ще хвилин 10, а потім подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде розсипчастий рис і свіжий огірок. Смачного!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком
куряче філе в омлеті - фото крок 1
Куряче м'ясо добре відбийте і викладіть в змащену маслом форму для запікання. Додати сіль.
куряче філе в омлеті - фото крок 2
Добре збийте два яйця.
куряче філе в омлеті - фото крок 3
Потім додайте майонез.
куряче філе в омлеті - фото крок 4
Знову збийте, посоліть і додайте спеції і зелень за смаком.
куряче філе в омлеті - фото крок 5
Залийте куряче філе омлетной масою, посипте тертим сиром і запечіть протягом півгодини в духовці при 200 градусах. По закінченню часу, потримайте блюдо в вимкненій духовці ще хвилин 10, а потім подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде розсипчастий рис і свіжий огірок.

Схожі рецепти