Куряча грудка в омлеті
(покроковий рецепт з фото)
Запечена в духовці курятина під омлетной масою виходить дуже ніжною і соковитою. Обов'язково спробуйте, вона стоїть ваших зусиль.
Ситну і апетитну курячу грудку в омлеті готуйте так. Спочатку поріжте куряче філе, зелень, часник, потріть сир. Збийте яйця з молоком, додайте спеції. Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї курятину, залийте омлетной масою. Зверху посипте часником, зеленню і тертим сиром. Запікайте в духовці протягом 40 хвилин при 200 градусах. Вийде ніжна курочка з хрусткою скоринкою. Смачного!
- Куряча грудка - 800 грам
- Сир - 300 грам
- Пучок зелені - 1 штука
- Яйця - 6 штук
- Часник - 4 зубчики
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, спеції - За смаком
Наріжте куряче філе.
Подрібніть зелень.
Потріть сир, а часник наріжте пластинками.
Змішайте яйця, молоко, сіль, перець і збийте міксером.
Змастіть форму для запікання олією, викладіть в неї курятину, залийте омлетной масою. Зверху посипте часником, зеленню і тертим сиром. Запікайте в духовці протягом 40 хвилин при 200 градусах.