Смажені гриби зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне доповнення до вечері або обіду! Просто додайте до будь-якого гарніру начебто гречки, рису або спагетті це чудове, тане в роті блюдо - і отримаєте прекрасний варіант вишуканого вечері. Смачно!
Вашій увазі пропонується класичний рецепт приготування смажених грибів зі сметаною! смачно, ніжно і дуже вишукано! Спробуйте і ви, не пошкодуєте, адже при всій своїй незвичності у вас вийде універсальне насправді блюдо. Воно прекрасно поєднується з будь-яким гарніром!
- Яловичина - 450 грам
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 50 грам
- Бульйон - 450 мілілітрів
- Вино - 50 мілілітрів
- Вершки збиті - 150 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. На оливковій олії обсмажити невеликими шматочками порізану яловичину, гриби і подрібнену цибулю. Спеції додавайте до смаку.
2. На окремій сковороді обсмажити борошно до золотистого кольору, додамо вершкове і оливкове масла. Додамо також соєвий соус, перемішаємо.
3. Додамо також бульйон, вино, спеції, і тільки тоді додамо грибну суміш. Перемішаємо все разом, зменшимо вогонь.
4. Додамо вершки і перемішати. Доводимо до кипіння, тепер - спеції, знімаємо з вогню.
5. Смачного!