Гриби в горщику зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Чудове грибне асорті, запечене в горщику, буде відмінним святковим гарніром і порадує вас і ваших близьких. По справжньому смачне і ситне блюдо, яке, безсумнівно, прикрасить будь-який стіл.
Якщо вам цікаво, як приготувати гриби в горщику зі сметаною, то зараз я із задоволенням розповім вам, як це зробити. Насправді, ця страва, можна сказати, святкове, а оскільки воно ще й неймовірно ситне, то його сміливо можна пропонувати гостям в якості основного блюда. А інгредієнти тут поєднуються просто ідеально: суміш з моїх улюблених грибів, крем, сир, а так само чудові шапочки з тіста, які ми приготуємо своїми руками. Тому, якщо ви хочете зробити смачний сюрприз своїм рідним або друзям, то приготуйте їм ось такі ось чудові грибочки, впевнена, всі будуть приємно здивовані, а я з задоволенням поділюся з вами рецептом приготування грибів в горщику зі сметаною.
- Опеньки - 450 грам
- Печериці - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Крем - 250 грам
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 125 грам (для коржів)
- Вода - 50 мілілітрів (для коржів)
- Яйце - 1 штука (для коржів)
- Сіль - 1 щіпка (для коржів)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком






