Свинина в горщику зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Любіть страви в сільському стилі? тоді подивіться, як приготувати свинину в горщику зі сметаною. У вас вийде м'яке протушенние м'ясо з овочами з ніжним соусом. Чи зможете нагодувати всю сім'ю.
Такі горщики виходять неймовірно ароматними. Це дуже ситне блюдо, тому деякі горщики можна розділити на 2 порції. Такою кількістю продуктів мені вдалося нагодувати 6 людина.
При бажанні на сметану можна насипати трохи тертого сиру, щоб утворилася скоринка.
Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука (велика)
- Цибуля - 1 штука (великий)
- Помідор - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Перець болгарський - 2 штуки (червоний і зелений)
М'ясо промийте і наріжте шматочками. Поперчіть, посоліть за смаком і додайте свої улюблені спеції. Залиште маринуватися, поки будете готувати овочі.
Моєму овочі і нарізаємо перець і цибулю дрібними шматочками, морква трьом на тертці, помідори ріжемо часточками. Картоплю ріжемо великим кубиком.
Беремо горщики і починаємо їх заповнювати в такій черговості шарами: картопля, морква, перець, помідори, цибуля. Картоплю і помідори можна трохи присолити.
На цибулю кладемо шматочки м'яса і на мсяо в кожен горщик кладемо по ложці сметани. Додаємо в кожен гошочек трохи води, відправляємо в духовку і готуємо 50 хвилин при 220 градусах, потім знімаємо кришку і готуємо ще 10 хвилин.