Смажена локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Смачний і простий рецепт, як приготувати смажену локшину з свининою. Ця страва відмінно підійде для сімейного столу. Особливо воно сподобається чоловікам, адже локшина і свинина дуже поживні.
Опис приготування:
Якщо раптом вам не до вподоби свинина, сміливо замінюйте її яловичиною, куркою або овочами. Соєвий соус додасть страві особливої пікантності. Локшину можна купити вже готову або ж, якщо у вас є трохи більше часу, приготувати її самостійно. Овочі для приготування можна використовувати різні, які більше любите. Приступаємо.
- Фасоль стручковая - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Локшина - 450 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Свинина - 300 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо миємо й витираємо насухо паперовим рушником, нарізаємо шматочками 2х2 сантиметри. Цибулю і перець чистимо і нарізаємо шматочками.
2. На сковороду наливаємо соняшникову олію і відправляємо на вогонь, обсмажуємо спершу свинину до появи рум'яної скоринки, після чого додаємо цибулю.
3. Через кілька хвилин після всипаємо порізаний дрібно перець і стручкову квасолю, наливаємо трохи соєвого соусу.
4. У киплячій воді відварюємо локшину, перекидаємо її на друшляк, після чого додаємо соєвий соус.
5. У сковороду, де обсмажилися свинина з овочами, перекладаємо локшину і перемішуємо, обсмажуємо 2-4 хвилини і подаємо до столу.