Смажена локшина зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і простий рецепт, як приготувати смажену локшину з свининою. Ця страва відмінно підійде для сімейного столу. Особливо воно сподобається чоловікам, адже локшина і свинина дуже поживні.
Якщо раптом вам не до вподоби свинина, сміливо замінюйте її яловичиною, куркою або овочами. Соєвий соус додасть страві особливої пікантності. Локшину можна купити вже готову або ж, якщо у вас є трохи більше часу, приготувати її самостійно. Овочі для приготування можна використовувати різні, які більше любите. Приступаємо.
- Фасоль стручковая - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Локшина - 450 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Свинина - 300 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. М'ясо миємо й витираємо насухо паперовим рушником, нарізаємо шматочками 2х2 сантиметри. Цибулю і перець чистимо і нарізаємо шматочками.
2. На сковороду наливаємо соняшникову олію і відправляємо на вогонь, обсмажуємо спершу свинину до появи рум'яної скоринки, після чого додаємо цибулю.
3. Через кілька хвилин після всипаємо порізаний дрібно перець і стручкову квасолю, наливаємо трохи соєвого соусу.
4. У киплячій воді відварюємо локшину, перекидаємо її на друшляк, після чого додаємо соєвий соус.
5. У сковороду, де обсмажилися свинина з овочами, перекладаємо локшину і перемішуємо, обсмажуємо 2-4 хвилини і подаємо до столу.