Смачний суп з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.
Якщо після готування гарячої страви у вас залишився шматок яловичини, - не поспішайте його ховати в морозилку! Давайте дізнаємося, як зробити смачний суп з яловичини швидко і просто! Наполегливо рекомендую!
Опис приготування:
Такий смачний суп з яловичини в домашніх умовах я готую якраз в тих випадках, коли на підготовку особливо складних перших страв часу немає. Виходить, що з цим простим рецептом смачного супу з яловичини дуже швидко і без особливих зусиль можна зробити насичене і ситне перша страва. А вже яким цей суп виходить ароматним, словами не передати! словом, рекомендую!
- Яловичина - 400-500 грам
- Локшина - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити м'ясо до рум'яної разом з цибулею і морквою. Паралельно ставимо на плиту воду з картоплею.
2. Коли і м'ясо, і картопля вже будуть готові - викладаємо весь вміст сковороди в каструлю, додамо томатну пасту, локшину і спеції за смаком. Тримаємо до готовності локшини.
3. І ось так швидко ми отримуємо повноцінний смачний суп!