Рецепт Смачний суп з чечевиці фото

Смачний суп з чечевиці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Дуже багато хто недооцінює сочевицю, використовуючи її тільки для приготування каші або зовсім не використовуючи. Розповім, як приготувати смачний суп з сочевиці. Він ситний, пряний, густий і поживний.

Опис приготування:

Суп можна зробити на воді або на м'ясному бульйоні. Подаю його обов'язково гарячим, зі сметаною і свіжою зеленню, а також з коржем. Суп виходить наваристим і густим. До нього не потрібно додавати картопля, піджарку або інші крупи, він складається тільки з сочевиці.

  • Сочевиця - 2 склянки
  • Вода - 7 склянок
  • Чилі - 1 штука
  • Томат - 1 штука
  • Імбир - 1 Чайна ложка (свіжий корінь)
  • Часник - 3 зубчики
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Braai - 1 пучок
  • Крем - За смаком
1
Промийте сочевицю 2-3 рази, потім викладіть її в каструлю і влийте воду, доведіть вміст до кипіння.
2
Вимийте і видаліть насіння в перці, потім наріжте овоч дрібно. Вимийте томат і нарубати його крупно. Подрібніть імбир і часник, додайте все в каструлю, а також не забудьте про куркумі і 2 чайних ложках солі.
3
Прикрийте кришку і готуйте на слабкому вогні близько 20 хвилин. Вимийте і дрібно наріжте кінзу, більшу частину додайте до супу, сіль за смаком.
4
Викладіть кілька ложок сметани, щоб консистенція була однорідною, перемішайте.
5
Подавайте суп гарячим, прикрасивши його ложкою сметани і дрібкою рубаною зелені.

Схожі рецепти