Смачний суп з щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятаю, як в дитинстві мама варила борщ зелений. Адже тоді в саду було багато зелені, і я б навіть сказала, що її нікуди було дівати. Використовували тоді її в багатьох стравах: солодких і несолодких.
А сьогодні я для вас підготувала рецепт про те, як приготувати смачний суп з щавлю. Виходить справжній борщ. Дуже ситне і корисне блюдо - справжній м'ясний суп, який сподобається чоловікам. Такий наваристий і густий, як у мами в дитинстві. А щавель можна дістати у бабусь, які торгують на вулиці, якщо у вас немає власного городу.
- Свинячі ребра - 350 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Щавель - 1 пучок
- Корінь пастернаку - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Корінь петрушки - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Крем - За смаком
- Вода - 1, 5 L
М'ясо помийте і наріжте середніми шматками. Закиньте їх в півтора літра води і доведіть до кипіння. Зніміть піну, а потім варіть на маленькому вогні півгодини.
Морква, цибуля, корінь петрушки і пастернаку почистіть. Коріння і морква крупно наріжте, а цибулину подрібніть. Додайте все в бульйон разом з лавровим листом, варите 20 хвилин.
Поки суп готується, зваріть яйця круто. Потім остудіть їх, чистий і porezhyte chetvertinkami.
Як тільки бульйон зварився, видаліть з нього корінь петрушки і пастернаку, а також лавровий лист. Лук помийте, поріжте і вкіньте в каструлю.
Помийте і подрібніть зелень петрушки і щавель. Додайте щавель в суп, як тільки картопля майже буде готовий. Приправити сіллю і poperčite. Варіть 4 хвилини.
Після цього додайте петрушку і яйця. Готуйте ще 2 хвилини. Після додайте вершкове масло, прокип'ятіть 1 хвилину і відразу вимкніть вогонь.
Дайте настоятися супу в каструлі 15 хвилин. Потім подавайте зі сметаною. Смачного!