Суп з кропиви та щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Супи з зелені - це справжній вітамінний вибух для нашого організму. Запишіть собі, як приготувати суп з кропиви і щавлю, і приступайте до готування. Такий суп припаде до душі абсолютно всім.
Цей рецепт я знайшла в записнику, яку заводила ще 8 років назад, а потім благополучно про неї забула. Прочитавши зібрані мною рецепти, надихнулася і відчула бажання готувати. Сидячи на дивані і вигадуючи, чого б приготувати на перше, згадала, що є чудовий рецепт супу з кропиви і щавлю. Чоловікові суп дуже сподобався супчик. Він поставив мені завдання більше книжку не втрачати Порадуйте і ви своїх близьких смачним і корисним обідом.
- Щавель - 1 пучок
- Кропива - 1 пучок
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець горошок - 3-4 штук
- Картопля - 2 штуки
- Свинина - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 1/2 склянки
Зваріть бульйон, знімаючи пінку, на середній температурі, поки м'ясо не стане м'яким.
М'ясо дістаньте, порежте на порції, закиньте лавровий лист і перець.
Наріжте брусочками корінь петрушки і морква, додайте в бульйон.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору, а тим часом закиньте варитися порізану картоплю в бульйон.
Коли картопля буде наполовину готовий, додайте промитий рис і цибулю смажений.
В останню чергу додайте рубану петрушку, нарізаний щавель і кропиву, provara 2-3 хвилини.