Смачний соус для тефтелей
(покроковий рецепт з фото)
У мене в родині всі люблять тефтелі, особливо діти. Фарш я зазвичай роблю сама, та й про підливу ніколи не забуваю. Цього разу пішла на справжній експеримент в азіатському стилі. Дивіться і пробуйте!
У підсумку я отримала кисло-солодке поєднання, яке здивує і запам'ятається. Прочитайте про те, як приготувати смачний соус для тефтелей в стилі терияки. Природно, що не всі діти таке захочуть спробувати, але дорослі будуть в захваті. Фарш підійде класичний: яловичина зі свининою.
- Соєвий соус - 80 мілілітрів
- Мірі - 80 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 Ст. Ложки
У сотейнику змішайте соєвий соус з цукром і Міріна. Поставте суміш на сильний вогонь.
Додайте в сотейник заздалегідь розмішану воду з крохмалем. Соус випаруйте пару хвилин.
Вже готові тефтелі умочіть в соус. Він повинен стати густим. Якщо не досить загус, проваріть ще трохи на слабкому вогні.