Смачний хмиз
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачний хмиз. Таке ласощі, напевно, знайоме майже кожній людині. Цей десерт бере своє коріння в сонячної Греції і радує гурманів вже довгі роки.
Цей хмиз ви можете приготувати навіть разом з дитиною, йому це обов'язково сподобається. Такий десерт відмінно підійде до будь-якого чаювання і залишить задоволеними всіх членів вашої родини.
Також багато кулінарів поливають хмиз медом і посипають горіхами.
Але ви можете перед подачею просто посипати хмиз цукровою пудрою.
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Склянка
1
У мисці яйця змішайте з цукром, потім додайте молоко кімнатної температури і борошно. Замісити тісто.
2
Розкачайте тісто в пласт 2-3 мм. Наріжте пласт ромбиками. Зробіть всередині кожного невеликий проріз і виверніть один кінець.
3
Розжарити у фритюрі або сотейнику масло.
4
Опустіть туди кожен ромб і обсмажуйте до золотистого кольору.
5
Викладіть готовий хмиз на паперовий рушник і дайте стекти надлишків масла.