Смачний десерт з персиків
(покроковий рецепт з фото)
Цей десерт - відмінний приклад хорошого поєднання всіх інгредієнтів відразу: персиків, печива, мигдалю і вина! Такий десерт підійде для святкового столу для дорослих, так як містить алкоголь.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачний десерт з персиків. Це, мабуть, один з найлегших в приготуванні фруктових десертів, який до того ж відмінно підійде для святкового столу завдяки своїм виглядом. Зауважте, що даний десерт варто готувати тільки для дорослих, так як в інгредієнти входить алкоголь. Персики для такого десерту раджу брати твердими, щоб під час приготування вони не надто розм'якли.
- Печиво - 10 штук
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Десертне вино біле - 200 мілілітрів
- Мигдаль - 1-2 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
- Персик - 2 штуки
1. Для початку підготуйте галетное сухе печиво. Для цього розламати його і перебити блендером до стану крихти.
2. Додайте в крихту печива миндальную крихту, перемішайте і додайте трохи вина. Консистенція такої крихти повинна бути як мокрий пісок.
3. Розріжте персики навпіл і поверніть, щоб акуратно розламати їх, не пошкодивши м'якоть. Дістаньте кісточку. На розпечену сковороду додайте залишки вина, воду і цукрову пудру. Добре все розмішайте і дайте соусу закипіти. Викладіть в киплячий соус персики.
4. Після того, як ви проваріть одну сторону персиків, переверніть їх і накрийте кришкою. Вся процедура повинна зайняти приблизно 7 хвилин.
5. Викладіть персики на блюдо з розрахунком дві половинки на одну порцію. Викладіть на персики начинку за допомогою ложечки. Прикрасьте за допомогою мигдалю і соусу. Смачного!