Смачний бефстроганов
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва зробити дуже просто і досить швидко. Ви можете подати його з будь-яким гарніром на вибір. Багато хто віддає перевагу пасту або картопля. Розповім, як приготувати смачний бефстроганов.
Якщо хочете, щоб м'ясо тануло в роті, вибирайте вирізку або ніжну м'якоть. Можна використовувати білі гриби або печериці. Страву можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику. Подавайте блюдо з макаронами, з кашею або картопляним пюре.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Гриби - 600 грам
- Говяжа вирізка - 380-400 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Віскі або коньяк - 0, 5 склянки
- Яловичий бульйон - 1 Склянка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Вода - 1/3 склянки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Склянка
- Петрушка - 3-4 штук
1. Наріжте цибулю і викладіть його в розігріту сковороду з рослинним маслом, обсмажте його до золотистого кольору.
2. Гриби наріжте великими шматочками, викладіть їх в сковороду і обсмажуйте близько 5-7 хвилин. Перекладіть гриби з цибулею в іншу тарілку.
3. Сковороду поверніть на вогонь. Наріжте яловичину невеликими шматочками і викладіть на розігріту поверхню, сіль і poperčite.
4. Влийте до м'яса алкоголь і доведіть до кипіння.
5. Очистіть і подрібніть часник, викладіть його до м'яса, додайте гірчицю.
6. Поверніть гриби в сковороду до м'яса, влийте бульйон, доведіть до кипіння.
7. У склянці змішайте холодну воду і борошно, потім влийте цю суміш в сковороду.
8. Після закипання зменшіть вогонь, додайте сметану, паприка, варіть все 1-2 хвилини, але немає аргументів кипіння.
9. Вимкніть вогонь і додайте рубану петрушку, перемішайте і подавайте відразу до столу.