Смачні рулетики з баклажанів з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рулетики з баклажанів з сиром - відмінний варіант річної закуски. Рулетики, приготовані за цим рецептом сподобаються вам і вашим гостям.
Простий рецепт найніжніших рулетиків з баклажанів з сиром безсумнівно припаде до смаку вашим гостям. Приготуйте рулетики з баклажанів з сиром в домашніх умовах. Ця страва займе гідне місце на вашому столі.
- Баклажан - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 200 грам (будь-жовтий сир за смаком)
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки (для смаження)
1. Баклажан вимити, за бажанням очистити від шкірки, порізати смужками 5 - 7 мм. Посолити і залишити на 10 - 20 хвилин в мисці, щоб сіль гарненько вбралася.
2. Викласти смужки на змащену олією розпечену сковороду.
3. Обсмажити з кожного боку до золотистого кольору.
4. Обсмажені смужки викласти з сковорідки на паперовий рушник, щоб видалити зайве масло.
5. Тепер приготуємо інгредієнти для начинки. Натираємо на тертці сир і зварені круто яйця. Часник продавлюємо через Часничниці, перемішуємо всі інгредієнти з майонезом. Пробуємо і солимо, якщо потрібно.
6. Переходимо до приготування рулетиків. Ложкою викладаємо начинку на край смужки.
Формуємо рулетик. Якщо начинка «вийшла» за краї рулетика, акуратно знімаємо її ножем.
Формуємо рулетик. Якщо начинка «вийшла» за краї рулетика, акуратно знімаємо її ножем.
7. Скручуємо все смужки в рулетики і укладаємо на тарілку. Накриваємо тарілку фольгою або плівкою, ставимо на півгодини в холодильник, щоб баклажани випустили всю зайву рідину і масло.
8. Дістаємо рулетики з холодильника, перекладаємо на нову тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!