Рулетики з баклажанів з сиром фета
(покроковий рецепт з фото)
Рецептів закусок потрібно знати багато, так як їх зазвичай готується кілька видів одночасно. Та й перекусити іноді дуже хочеться, а довго стояти на кухні бажання немає. Цей рецепт - відмінний вихід!
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати рулетики з баклажанів з сиром фета. Це просто неймовірно смачна страва. А як може бути по-іншому, якщо в ньому є все самі мої улюблені продукти. Робиться все просто. Ще буде добре засмажити баклажани на гриль-сковороді, тоді закуска вийде ще смачніше і ароматні.
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Фета - 120 грам
- Волоський горіх - 70 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
Баклажани помийте і наріжте пластинами в 4 мм. Товщиною. Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте шматочки баклажана на ній по 2 хвилини з кожного боку. Потім видаліть з них жир паперовим рушником.
Помідори помийте. Видаліть шкірку і насіння, а м'якоть наріжте соломкою. У блендері подрібніть сир з ложкою оливкової олії і зеленню петрушки.
Тепер зробіть саму закуску. На кожну скибочку баклажана викладіть трохи сирної маси, шматочок помідора і горіха. Робіть усе, як на фото.
Тепер поверніть порції в рулетики і подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!