М'ясні рулетики з куркою (дуже смачні)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви або ваші рідні любите багато м'яса, подивіться, як приготувати м'ясні рулетики з куркою (дуже смачні): поєднання свинини, курячого фаршу, часнику і хрусткою панірування - пальчики оближеш!
Думаю, не варто і говорити, що рулетики зі свинини з начинкою з курячого фаршу виходять дуже ситними і апетитними. За смаком блюдо чимось нагадує домашню ковбасу (ароматну і смачну). Завдяки паніровці з борошна, яєць і панірувальних сухарів блюдо виходить дуже хрустким, а якщо додати до начинки улюблених спецій, то відірватися від нього буде неможливо! Подавати рулетики можна як гарячими, так і холодними, від цього вони не втрачають свій смак.
- Свинина - 800 грам
- Курячий фарш - 400 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
1. М'ясо наріжте пластинами поперек волокон. Відбийте з обох сторін, накривши м'ясо плівкою. НЕ солі. Куряче філе пропустите через м'ясорубку і додайте сіль, суміш перців і подрібнений часник.
2. Перемішайте начинку. Тонким шаром розподіліть її на пласті м'яса, не доходячи до краю. Акуратно згорніть рулет. Збовтайте яйця.
3. Запаніруйте рулетики, зануривши їх спочатку в борошно, потім в яйце, в кінці - в панірувальні сухарі. Надішліть рулетики в морозилку на 15 хвилин.
4. Добре розігрійте в сковороді велику кількість рослинного масла і обсмажте рулетики з одного боку. Потім зменшіть вогонь, переверніть рулетики і доведіть до готовності під кришкою.
5. Можна злегка обсмажити рулетики з обох сторін, потім довести їх до готовності в духовці - вибирайте самі. Смачного!