Смачні курячі котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і поживні котлетки майже завжди лежать в моєму холодильнику. Їх можна розігріти за пару секунд і подати до будь-якої страви. Розповім про рецепт, як приготувати смачні курячі котлети з фаршу.
Курячі котлети можна приготувати з грудки, тоді вони вийдуть дієтичними. Можна використовувати будь-які частини курки. Котлети можна приготувати заздалегідь, а потім розігріти. До них додають різні овочі, зелень, спеції. Їх обсмажують на сковороді, запікають у духовці або готують на пару.
- Куряча грудка - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Кріп - 4 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
1. Очистіть цибулину від лушпиння, потім наріжте її крупно і викладіть в чашу блендера, можна скористатися м'ясорубкою для фаршу, подрібніть цибулю.
2. Вимийте курячу грудку і витріть її насухо, наріжте шматочками.
3. Викладіть грудку в чашу блендера до цибулі і подрібніть в фарш.
4. Викладіть курячий фарш в миску, додайте подрібнений кріп, яйце, сіль.
5. Гарненько змішайте курячий фарш.
6. Розділіть фарш на 8 частин, викладіть на обробну дошку.
7. Руками надайте котлеток потрібну форму.
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть котлети.
9. Обсмажуйте їх з одного боку, потім переверніть і накрийте кришкою, обсмажуйте до готовності.
10. Подавайте котлети гарячими з будь-яким гарніром за смаком.