Смачні котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - класика російської кухні. Ну так що ж, леді та джентельмени, пройдемося по класиці? Готуємо смачні котлети з фаршу - смачніше просто уявити не можна!
Котлети кожен пам'ятає з дитинства. Їх смажили бабуся і мама, їх можна було таємно стягнути з гарячою сковорідки, і, обпалюючи язик, наминати зі свіжим білим хлібом. Чому б і нам з вами не спробувати приготувати смачні котлети з фаршу? простий, класичний рецепт цієї страви припаде до душі і кулінарам-початківцям, і старшому поколінню, знає толк в хороших котлетах. Читайте, як приготувати смачні котлети з фаршу в домашніх умовах - думаю, рецепт вам стане в нагоді!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Цибуля - 100 грам
- Кнопка - 1/2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Очищену цибулю дрібно-дрібно наріжте, а краще перекрутити в м'ясорубці.
Скибочки батона залийте молоком і залиште на 10 хвилин, щоб вони розмокнули.
У глибокій мисці змішайте 2 види фаршу, цибуля, яйця, макіш батана, сіль і перець. Гарненько перемішайте фарш.
З фаршу сформуйте однакові за розміром і формою котлети. Їх можна обваляти в панірувальних сухарях, а можна обсмажувати як є. Готові котлети викласти в сковороду з розігрітим соняшниковою олією і обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.
Потім перекладіть котлети в чисту сковороду, додайте півсклянки води і тушкуйте під закритою кришкою 20 хвилин. Готові котлети розкладіть по тарілках і подавайте до столу. Смачного!