Смачні котлети з домашнього фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Зі мною багато хто погодиться, що домашня їжа смачніша магазинних заготовок. Тому намагаюся все робити сама, коли є час. І вам теж раджу слідувати моєму прикладу. Почніть з цього рецепта!
Я розповім, як приготувати смачні котлети з домашнього фаршу. Його можна зробити з будь-якого м'яса, птиці або риби. Я вибрала останній варіант. Тому зробила основу з щуки і сала. У моїй родині рибні котлетки користуються не меншою популярністю, ніж м'ясні. А гарнір для них підійде найпростіший, у вигляді картоплі.
- Щука - 5 штук
- Сало свиняче - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
Перш за все підготуйте рибу. Очистіть її, попатраєте і видаліть всі кістки, плавники, хвіст і голову.
А сало наріжте невеликими шматочками. Якщо шкурка товста, то її видаліть.
Прокрутіть рибне філе 2 рази через м'ясорубку.
Потім до нього додайте прокручений цибулю, часник і сало. Всипте сіль і перець.
Фарш перемішайте і сформуйте котлетки.
Обсмажте вироби в розігрітій олії з обох боків до рум'яного кольору. Смачного!