Котлети з домашнього фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня знає, що вміння приготувати котлети з домашнього фаршу - це обов'язкова програма Але ось рецепти часто відрізняються, адже у кожної - свої секрети приготування. Ділюся своїм!
Як ви і самі бачите, за кількістю складових майже всі класичні рецепти котлет з домашнього фаршу ніяк не відрізняються, але секрет тут в іншому. А саме - в правильному і ретельному змішуванні інгредієнтів. Якщо зробити все в точності за рецептом - такі котлети будуть просто-таки танути в роті! Спробуйте цей рецепт приготування котлет з домашнього фаршу, і самі все зрозумієте
1. Початковий етап тут такий же, як і завжди - фарш розморозимо, а хлібець відокремлюємо від корок, і замочуємо в молоці. Відставляємо. Цибуля подрібнюємо в блендері або вручну.
2. На сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з рослинним, і обсмажуємо в ньому цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.
3. У велику миску викладаємо фарш, розмочений хліб, а також цибулю разом з маслом, в якому його тримали, а також (ось вам і перший невеличкий секрет найніжніших котлет) додаємо не всі яйце, а тільки жовток. Солимо і перчимо до смаку.
4. Наступний важливий секрет, як зробити котлети з домашнього фаршу ніжними, - це збити фарш з усіма складовими міксером або блендером, а потім відбити і пом'яти руками, - щоб пішов зайвий повітря. Уже на цьому етапі приготування ви побачите, що фарш може виглядати зовсім не так, як ви звикли, а гладким і красивим.
5. І знову ноу-хау: білок від яйця, який у вас повинен залишитися, збиваємо в окремому посуді в міцну піну віночком або тим же міксером, і домішуємо до фаршу.
6. От і все! тепер стандартно: формуємо котлети, обвалюють в борошні, і обсмажуємо з двох боків на олії до готовності.
Подаємо в гарячому вигляді з гарніром. Усе! Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з домашнього фаршу по особливому, перевіреного мною рецептом
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Білий хліб - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Початковий етап тут такий же, як і завжди - фарш розморозимо, а хлібець відокремлюємо від корок, і замочуємо в молоці. Відставляємо. Цибуля подрібнюємо в блендері або вручну.
2. На сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з рослинним, і обсмажуємо в ньому цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.
3. У велику миску викладаємо фарш, розмочений хліб, а також цибулю разом з маслом, в якому його тримали, а також (ось вам і перший невеличкий секрет найніжніших котлет) додаємо не всі яйце, а тільки жовток. Солимо і перчимо до смаку.
4. Наступний важливий секрет, як зробити котлети з домашнього фаршу ніжними, - це збити фарш з усіма складовими міксером або блендером, а потім відбити і пом'яти руками, - щоб пішов зайвий повітря. Уже на цьому етапі приготування ви побачите, що фарш може виглядати зовсім не так, як ви звикли, а гладким і красивим.
5. І знову ноу-хау: білок від яйця, який у вас повинен залишитися, збиваємо в окремому посуді в міцну піну віночком або тим же міксером, і домішуємо до фаршу.
6. От і все! тепер стандартно: формуємо котлети, обвалюють в борошні, і обсмажуємо з двох боків на олії до готовності.
Подаємо в гарячому вигляді з гарніром. Усе! Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з домашнього фаршу по особливому, перевіреного мною рецептом