Рецепт Котлети з домашнього фаршу фото

Котлети з домашнього фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви, Котлети

Кожна господиня знає, що вміння приготувати котлети з домашнього фаршу - це обов'язкова програма Але ось рецепти часто відрізняються, адже у кожної - свої секрети приготування. Ділюся своїм!

Як ви і самі бачите, за кількістю складових майже всі класичні рецепти котлет з домашнього фаршу ніяк не відрізняються, але секрет тут в іншому. А саме - в правильному і ретельному змішуванні інгредієнтів. Якщо зробити все в точності за рецептом - такі котлети будуть просто-таки танути в роті! Спробуйте цей рецепт приготування котлет з домашнього фаршу, і самі все зрозумієте

1. Початковий етап тут такий же, як і завжди - фарш розморозимо, а хлібець відокремлюємо від корок, і замочуємо в молоці. Відставляємо. Цибуля подрібнюємо в блендері або вручну.

2. На сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з рослинним, і обсмажуємо в ньому цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.

3. У велику миску викладаємо фарш, розмочений хліб, а також цибулю разом з маслом, в якому його тримали, а також (ось вам і перший невеличкий секрет найніжніших котлет) додаємо не всі яйце, а тільки жовток. Солимо і перчимо до смаку.

4. Наступний важливий секрет, як зробити котлети з домашнього фаршу ніжними, - це збити фарш з усіма складовими міксером або блендером, а потім відбити і пом'яти руками, - щоб пішов зайвий повітря. Уже на цьому етапі приготування ви побачите, що фарш може виглядати зовсім не так, як ви звикли, а гладким і красивим.

5. І знову ноу-хау: білок від яйця, який у вас повинен залишитися, збиваємо в окремому посуді в міцну піну віночком або тим же міксером, і домішуємо до фаршу.

6. От і все! тепер стандартно: формуємо котлети, обвалюють в борошні, і обсмажуємо з двох боків на олії до готовності.

Подаємо в гарячому вигляді з гарніром. Усе! Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з домашнього фаршу по особливому, перевіреного мною рецептом


  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Білий хліб - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Борошно - 7 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Як ви і самі бачите, за кількістю складових майже всі класичні рецепти котлет з домашнього фаршу ніяк не відрізняються, але секрет тут в іншому. А саме - в правильному і ретельному змішуванні інгредієнтів. Якщо зробити все в точності за рецептом - такі котлети будуть просто-таки танути в роті! Спробуйте цей рецепт приготування котлет з домашнього фаршу, і самі все зрозумієте

1. Початковий етап тут такий же, як і завжди - фарш розморозимо, а хлібець відокремлюємо від корок, і замочуємо в молоці. Відставляємо. Цибуля подрібнюємо в блендері або вручну.

2. На сковорідці розігріваємо вершкове масло разом з рослинним, і обсмажуємо в ньому цибулю на середньому вогні до золотистого кольору.

3. У велику миску викладаємо фарш, розмочений хліб, а також цибулю разом з маслом, в якому його тримали, а також (ось вам і перший невеличкий секрет найніжніших котлет) додаємо не всі яйце, а тільки жовток. Солимо і перчимо до смаку.

4. Наступний важливий секрет, як зробити котлети з домашнього фаршу ніжними, - це збити фарш з усіма складовими міксером або блендером, а потім відбити і пом'яти руками, - щоб пішов зайвий повітря. Уже на цьому етапі приготування ви побачите, що фарш може виглядати зовсім не так, як ви звикли, а гладким і красивим.

5. І знову ноу-хау: білок від яйця, який у вас повинен залишитися, збиваємо в окремому посуді в міцну піну віночком або тим же міксером, і домішуємо до фаршу.

6. От і все! тепер стандартно: формуємо котлети, обвалюють в борошні, і обсмажуємо з двох боків на олії до готовності.

Подаємо в гарячому вигляді з гарніром. Усе! Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з домашнього фаршу по особливому, перевіреного мною рецептом

Схожі рецепти