Смачна випічка
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися відмінним рецептами і розповісти вам, як приготувати смачну випічку. Це буде обожнюваний багатьма шоколадний м'який пиріг Брауні. Процес приготування простий, а результат - обладнаний.
Ця прекрасна випічка не відрізняється особливо красивим видом, але вона дивовижно смачна, це можуть підтвердити ті, хто упадає Брауні у всіх куточках світу. Якщо вам подобається використовувати у випічці горіхи, то тут ідеальним варіантом буде пекан. Подрібніть його ножем у велику крихту і введіть в тісто після борошна.
Приємного вам апетиту!
- Вершкове масло - 145 грам
- Цукор - 250 грам
- Какао - 80 грам
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки (охолоджені)
- Борошно - 65 грам
- Горіхи - 75 грам
1
Підготуйте водяну баню, закип'ятивши воду в каструлі середнього розміру.
2
У сотейник покладіть масло, цукор, какао і сіль. Помістіть сотейник на водяну бану і, помішуючи, нагрійте масу.
3
Духовку розігрійте до 160 градусів, візьміть невелику, бажано квадратну, форму для випічки і вистеліть її пергаментом, щоб його краю стирчали з форми. Так Брауні легше буде дістати.
4
Шоколадній масі дайте охолонути хвилин 5, потім додайте до неї холодні яйця, ванільний екстракт, змішайте все до однорідності. Потім потроху введіть борошно і все енергійно перемішайте, щоб тісто було гладким. За смаком додайте горіхи.
5
Вилийте тісто у форму і відправте в духовку приблизно на хвилин 25. Готовий брауни повністю остудіть, а лише потім нарізайте.