Смачна корейська морквина
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експериментувати на кухні? Тоді цей рецепт точно сподобається вам! Сьогодні я розповім, як приготувати смачну корейську моркву. Закуска вийде ароматною і дуже смачною. Приступаємо!
Корейська морква є дивовижною закускою, яка актуальна в будь-який час року. Пряна, pikantnaya, ароматна, саме такий виходить морква, приготована за цим рецептом. Рекомендую випробувати цей рецепт всім господиням. Повірте, ви точно внесете цей рецепт в список своїх фаворитів.
- Морква свіжа - 500 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль, перець - по 0, 5 Чайних ложки
- Koriandr - 1/3 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
Очищаємо моркву, промиваємо її під водою. Нарізаємо моркву довгими смужками на спеціальній тертці. Тепер посипаємо морква цукром і гарненько мнем руками, щоб вона пустила сік.
Тепер додаємо перець, koriandr, оцет і гарненько все перемішуємо.
Часник очищаємо, пропускаємо через чеснокодавку. У морквяної масі робимо поглиблення і видавлюємо туди часник.
Рослинна олія наливаємо в чашку, розпалює в СВЧ, і акуратно виливаємо зверху на часник, ретельно перемішуємо. Накриваємо морква пресом, прибираємо в холодильник на одну ніч. Через необхідний час дістаємо морква з холодильника і насолоджуємося смаком. Смачного!