Виконувати складні трюки «морквина» (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський хот-дог з морквою і гострим перцем, Wasabi, гірчицею і багатьма іншими смаколиками порадує вас! А як приготувати хот-дог "морквина", я вам зараз розповім!
Дивіться, як приготувати хот-доги "морквина"! Процес дуже простий, але не найшвидший. Добу потрібно маринувати моркву в спеціальному маринаді, але воно того варто, він дуже ароматний і гострий, морква буде шалено смачною! Перед складанням хот-дога можна обов'язково обсмажте на сковороді гриль або звичайною, рослинного масла використовуйте мінімум. Хай щастить!
- Морква - 2 штуки
- Булочки - 2 штуки
- Лимонний сік - 50 мілілітрів (маринад)
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки (маринад)
- Соєвий соус - 50 мілілітрів (маринад)
- Часник - 1-2 зубчиків (маринад)
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка (маринад)
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка (маринад)
- Шавлія - 0, 5 чайних ложки (маринад)
- Вода після варіння моркви - 50 мілілітрів (маринад)
- Пластівці перцю чилі - 1-2 Щепоток (маринад)
- Майонез - За смаком
- Wasabi - За смаком
- Гірчичний - За смаком
- Кетчуп - За смаком
- Перець халапеньо - За смаком (або перець чилі)
- Цибуля - 1 штука (фіолетовий або білий)
Підготуйте продукти. Приступимо!
Відваріть моркву до стану аль денте (тобто вона вже готова, але не м'яка). Можна відварити у воді, а можна в м'ясному бульйоні. Якщо ви вегетаріанець, то відваріть в солоній воді. Іншим раджу спробувати в м'ясному бульйоні.
Приготуйте маринад для морквини. Для цього з'єднаєте всі інгредієнти для маринаду і додайте 50 мл води, в якій варилася морква.
Ретельно перемішайте, маринад готовий! Він гарячий і дуже ароматний!
Готову гарячу морква складіть в пакет.
Залийте морква маринадом і щільно зав'яжіть пакет, намагаючись випустити все повітря. Маринують морква 24 години в холодильнику.
На наступний день дістаньте морква з пакета і обсмажте на сковороді (на столовій ложці рослинного масла). Якщо є сковорода-гриль - чудово, симпатичніше будуть хот-доги.
Смажені гаряченькі морковочкі готові. Булочки розігрійте в мікрохвильовці. Зробіть посередині глибокий розріз, але не до дна булочки.
Змастіть кетчупом булочку, потім вкладете морквину.
Зверху полийте гірчицею.
Доповніть хот-дог порізаним фіолетовим цибулею та перцем халапеньо або чилі. Полийте майонезом, змішаним з васабі.
Пригощайтеся!