Рецепт Виконувати складні трюки «морквина» (майстер клас) фото

Виконувати складні трюки «морквина» (майстер клас)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Вегетаріанський хот-дог з морквою і гострим перцем, Wasabi, гірчицею і багатьма іншими смаколиками порадує вас! А як приготувати хот-дог"Морквина" , я вам зараз розповім!

Опис приготування:

Дивіться, як приготувати хот-доги"Морквина" ! Процес дуже простий, але не найшвидший. Добу потрібно маринувати моркву в спеціальному маринаді, але воно того варто, він дуже ароматний і гострий, морква буде шалено смачною! Перед складанням хот-дога можна обов'язково обсмажте на сковороді гриль або звичайною, рослинного масла використовуйте мінімум. Хай щастить!

  • Морква - 2 штуки
  • Булочки - 2 штуки
  • Лимонний сік - 50 мілілітрів (маринад)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Рисовий оцет - 3 Ст. Ложки (маринад)
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів (маринад)
  • Часник - 1-2 зубчиків (маринад)
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка (маринад)
  • Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка (маринад)
  • Шавлія - 0, 5 чайних ложки (маринад)
  • Вода після варіння моркви - 50 мілілітрів (маринад)
  • Пластівці перцю чилі - 1-2 Щепоток (маринад)
  • Майонез - За смаком
  • Wasabi - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
  • Перець халапеньо - За смаком (або перець чилі)
  • Цибуля - 1 штука (фіолетовий або білий)
хот-дог
Підготуйте продукти. Приступимо!
хот-дог
Відваріть моркву до стану аль денте (тобто вона вже готова, але не м'яка). Можна відварити у воді, а можна в м'ясному бульйоні. Якщо ви вегетаріанець, то відваріть в солоній воді. Іншим раджу спробувати в м'ясному бульйоні.
хот-дог
Приготуйте маринад для морквини. Для цього з'єднаєте всі інгредієнти для маринаду і додайте 50 мл води, в якій варилася морква.
хот-дог
Ретельно перемішайте, маринад готовий! Він гарячий і дуже ароматний!
хот-дог
Готову гарячу морква складіть в пакет.
хот-дог
Залийте морква маринадом і щільно зав'яжіть пакет, намагаючись випустити все повітря. Маринують морква 24 години в холодильнику.
хот-дог
На наступний день дістаньте морква з пакета і обсмажте на сковороді (на столовій ложці рослинного масла). Якщо є сковорода-гриль - чудово, симпатичніше будуть хот-доги.
хот-дог
Смажені гаряченькі морковочкі готові. Булочки розігрійте в мікрохвильовці. Зробіть посередині глибокий розріз, але не до дна булочки.
хот-дог
Змастіть кетчупом булочку, потім вкладете морквину.
хот-дог
Зверху полийте гірчицею.
хот-дог
Доповніть хот-дог порізаним фіолетовим цибулею та перцем халапеньо або чилі. Полийте майонезом, змішаним з васабі.
хот-дог
Пригощайтеся!

Схожі рецепти