Рецепт Корейська морквина з печінкою фото

Корейська морквина з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Курка , Печінка , Морква , Цибуля , Куряча печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете рецепт простого і смачного блюда, то вам необхідно знати, як приготувати корейську моркву з печінкою. Вона відмінно підійде в якості закуски або салату. Поживна, просто готується.

Опис приготування:

Корейська морква сама по собі - дуже смачна страва. Для приготування цього салату вам знадобляться недорогі інгредієнти і максимум півгодини часу. Смак виходить пряним і насиченим завдяки моркви, а печінку робить його ситним. Це може бути і закуска, і основне блюдо. Якщо гості на порозі і ви хочете смачно і швидко нагодувати їх, то корейська морквина з печінкою допоможуть вам в цьому.

  • Морква - 500 грам
  • Печінка куряча - 500 грам (або будь-яка інша)
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 50 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець мелений - 1 За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження)
корейська морквина з печінкою - фото крок 1
1. Печінка ретельно помиємо і очистимо від жив і плівки. Потім посолити і відварити до повної готовності, після остудити і наріжемо.
корейська морквина з печінкою - фото крок 2
2. Цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.
корейська морквина з печінкою - фото крок 3
3. У тарілку складаємо всі інгредієнти: корейську моркву, порізану печінку, цибуля, майонез, мелений перець.
корейська морквина з печінкою - фото крок 4
4. Всі складові ретельно перемішуємо. Можна прикрасити їх зеленню, подаємо до столу.
Після приготування краще буде, якщо салат поставити в холодильник, щоб перемішалися смаки печінки і корейської моркви. Але якщо часу немає - не біда, гості та родина оцінять блюдо гідно і так.

Схожі рецепти