Корейська морквина з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Вам потрібен рецепт дуже смачного салату, який завжди можна приготувати на швидку руку? Так ось же він, користуйтеся на здоров'я! корейська морква, сухарики, горошок і шпроти - все, що потрібно!
Перед вами - простий рецепт, який розповість, як приготувати корейську моркву з сухариками. Найпростіший салат, який можна готувати як на свято, так і до звичайного повсякденного столу. Якщо ви не вживаєте майонез, замініть його звичайним оливковою олією. Вдалого приготування!
- Корейська морква - 100 грам
- Шпроти - 1 штука (банку)
- Горошок консервований - 200 грам
- Сухарики - 1 штука (упаковка)
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти. Відокремте у шпротів хвостики, з горошку злийте воду.
Перекладіть в глибоку салатницю шпроти і розімніть їх виделкою. Додайте корейську моркву, горошок і сухарики.
Заправте салат майонезом, перемішавши всі інгредієнти. Якщо необхідно, додайте сіль і перець. Смачного!