Корейська морквина
(покроковий рецепт з фото)
Коли я не знаю що поїсти, то купую готову морква по-корейськи. І роблю з неї який-небудь салат або їм так. Але якщо мені вдається, то я сама готую цю чудову закуску за своїм смаком.
Найпростіший спосіб створення подібного страви - це купити спеціальну приправу. Але до неї все одно потрібно додати часник, сік лимона і масло. Для початку прочитайте про те, як приготувати корейську моркву. Вона стане прекрасною основою для багатьох салатів, надаючи пікантний і свіжий смак.
- Морква - 1 кілограм
- Сік лимона - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Часник - 3-5 зубчиків
- Приправа для моркви по-корейськи, пакетик - 1 штука
Морква почистіть, помийте і натріть на спеціальній тертці в глибоку посуд.
Часник очистіть і подрібніть. Додайте його до моркви.
Додайте до моркви спеціальну приправу.
Влийте масло і сік лимона.
Добре перемішайте морква. Поставте її в холодильник на ніч. Смачного!