Рецепт Слабосолона сьомга фото

Слабосолона сьомга
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет , Новий рік
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Відмінна альтернатива звичним бутербродів. Риба виходить ніжною і неймовірно смачною. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати слабосоленую сьомгу. Головне - уважно слідувати рецептом.

Опис приготування:

Цей дивовижний рецепт відрізняється своєю простотою та легкістю виконання. У підсумку ви отримуєте дивно ніжну, ароматну і в той же час соковиту слабосоленую сьомгу, яка ідеально підійде в якості холодної закуски як на святковий, так і на повсякденний стіл.

  • Філе сьомги - 800 грам
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Коньяк - 1 Чайна ложка
  • Кріп - 1 пучок
  • Суміш перців - 1 Ст. Ложка
1
Рибку необхідно промити і обсушити.
2
В окремому посуді змішайте всі спеції, сіль і кріп (можна подрібнити його).
3
Натираємо сьомгу спеціями, загортаємо в холщевую ганчірочку і прибираємо в контейнер, який укладаємо в холодильник на ніч. Слабосолона сьомга готова, смачного!

Схожі рецепти