Сьомга слабосолона
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати сьомгу слабосоленую в рослинному маслі з часником і зеленню. Дивно ароматна, дуже ніжна і смачна закуска до свята, від якої неможливо відірватися.
Ця апетитна сьомга слабосолона в домашніх умовах може бути подана не тільки в якості закуски, але і як основне блюдо з улюбленим гарніром, рисом або картоплею, наприклад. Завдяки маслу, риба виходить дуже соковитою, а часниковий аромат просто неможливо передати словами. Спробуйте, можливо, в такому вигляді сьомга буде вам до смаку.
- Сьомга - 800 грам
- Голівка часнику - 2 штуки
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Перець - 1 За смаком
- Сіль - 1-1.5 Ст. Ложки
- Кріп - 1 За смаком
1. Ось два основних інгредієнта, які вам будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт сьомги слабосоленої.
2. Рибку вимийте, обсушити паперовою серветкою. Можна солити її цілим шматком, але я рекомендую відразу нарізати середніми скибочками. Робити це зручно, коли сьомга злегка підморожені.
3. Очистіть часник і наріжте дрібними кубиками. Кількість його залежить як від кількості риби, так і від ваших смакових уподобань.
4. Підготуйте зручну ємність. Викладіть шар рибки, сіль і poperčite. Додайте кріп (в даному випадку сушений) і часник.
5. Продовжуйте викладати рибку, поки не закінчаться інгредієнти. Після приберіть в холодильник на пару годин.
6. Дістаньте рибу і влийте зверху рослинне масло.
7. Накрийте кришкою або плівкою і приберіть в холодильник на ніч. Ось і весь секрет, як приготувати сьомгу слабосоленую в маслі і з часником.
Смачного!
Смачного!