Рецепт Риба слабосолона фото

Риба слабосолона
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти , Сіль
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Фуршет , 8 березня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 20 хв.

Одна з найпопулярніших холодних закусок на святковому столі - солона рибка. Вона відмінно доповнює шматочок хліба, а також може бути використана в салат. Загалом, вам буде корисний мій рецепт.

Опис приготування:

Особливо приємно, що інструкція досить проста і ви досить швидко зможете спробувати результат. Прочитайте про те, як приготувати рибу слабосоленую, а саме горбушу. Спробуйте і інші види червоного філе. Таку рибну закуску ви зможете вживати відразу в день її приготування.

  • Горбуші - 1 штука (тушка потрошеная)
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
риба слабосолона - фото крок 1
Якщо необхідно, необхідно розморозити рибу. Промийте її, дістаньте кісточки і обсушити.
риба слабосолона - фото крок 2
На дно посуду для засолювання всипте частина солі з цукром.
риба слабосолона - фото крок 3
Викладіть частина філе. Змастіть його сіллю з цукром. Влийте половину масла, рівномірно розподіліть.
риба слабосолона - фото крок 4
Потім покладіть залишилася горбушу. Всипте цукор і сіль. Влийте масло. Закрийте посуд кришкою.
риба слабосолона - фото крок 5
Залиште солитися рибу на 3 годину. Промийте філе - і можете подавати його до столу, нарізавши шматочками. Смачного!

Схожі рецепти