Риба слабосолона
(покроковий рецепт з фото)
Одна з найпопулярніших холодних закусок на святковому столі - солона рибка. Вона відмінно доповнює шматочок хліба, а також може бути використана в салат. Загалом, вам буде корисний мій рецепт.
Особливо приємно, що інструкція досить проста і ви досить швидко зможете спробувати результат. Прочитайте про те, як приготувати рибу слабосоленую, а саме горбушу. Спробуйте і інші види червоного філе. Таку рибну закуску ви зможете вживати відразу в день її приготування.
- Горбуші - 1 штука (тушка потрошеная)
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Якщо необхідно, необхідно розморозити рибу. Промийте її, дістаньте кісточки і обсушити.
На дно посуду для засолювання всипте частина солі з цукром.
Викладіть частина філе. Змастіть його сіллю з цукром. Влийте половину масла, рівномірно розподіліть.
Потім покладіть залишилася горбушу. Всипте цукор і сіль. Влийте масло. Закрийте посуд кришкою.
Залиште солитися рибу на 3 годину. Промийте філе - і можете подавати його до столу, нарізавши шматочками. Смачного!