Рецепт Горбуша слабосолона фото

Горбуша слабосолона
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сіль
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Фуршет
Заготовки , Сольовий
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним і корисні закуски, тоді обов'язково зверніть увагу на цей вельми простий варіант, як приготувати горбушу слабосоленую в домашніх умовах.

Опис приготування:

Перед вами нескладний рецепт приготування горбуші слабосоленої з ароматними спеціями. Крім зазначених, ви можете використовувати також і інші приправи і сушені трави, які вам до смаку. Рекомендую половину риби просто засипати сіллю, а другу - спеціями, тоді ви зможете визначити, який саме варіант вам підходить більше.

  • Горбуші - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Koriandr - За смаком
горбуша слабосолона - фото крок 1
1. Свіжу рибку вимийте і очистіть від нутрощів, видаліть у неї голову. Акуратно зріжте половину філе.
горбуша слабосолона - фото крок 2
2. Потім видаліть хребет і обережно позбудьтеся від кісток. Зручно використовувати при цьому також пінцет.
горбуша слабосолона - фото крок 3
3. Зріжте плавники. Ось філе, яке ви будете використовувати в рецепті приготування горбуші слабосоленої, і майже.
горбуша слабосолона - фото крок 4
4. Тепер можна зайнятися спеціями. З'єднайте сіль і цукор, подрібніть лавровий лист, чорний і запашний перець.
горбуша слабосолона - фото крок 5
5. Присипте рибку сіллю з цукром.
горбуша слабосолона - фото крок 6
6. І сумішшю ароматних спецій.
горбуша слабосолона - фото крок 7
7. Тепер рибку найкраще загорнути в чистий рушник і прибрати в холодильник. Горбуша слабосолона в домашніх умовах проведе в холодильнику мінімум добу, але можна залишити її там і на пару днів. Після можна нарізати порційними шматочками і подавати до столу.

Схожі рецепти