Горбуша слабосолона
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу натуральним і корисні закуски, тоді обов'язково зверніть увагу на цей вельми простий варіант, як приготувати горбушу слабосоленую в домашніх умовах.
Перед вами нескладний рецепт приготування горбуші слабосоленої з ароматними спеціями. Крім зазначених, ви можете використовувати також і інші приправи і сушені трави, які вам до смаку. Рекомендую половину риби просто засипати сіллю, а другу - спеціями, тоді ви зможете визначити, який саме варіант вам підходить більше.
- Горбуші - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Koriandr - За смаком
1. Свіжу рибку вимийте і очистіть від нутрощів, видаліть у неї голову. Акуратно зріжте половину філе.
2. Потім видаліть хребет і обережно позбудьтеся від кісток. Зручно використовувати при цьому також пінцет.
3. Зріжте плавники. Ось філе, яке ви будете використовувати в рецепті приготування горбуші слабосоленої, і майже.
4. Тепер можна зайнятися спеціями. З'єднайте сіль і цукор, подрібніть лавровий лист, чорний і запашний перець.
5. Присипте рибку сіллю з цукром.
6. І сумішшю ароматних спецій.
7. Тепер рибку найкраще загорнути в чистий рушник і прибрати в холодильник. Горбуша слабосолона в домашніх умовах проведе в холодильнику мінімум добу, але можна залишити її там і на пару днів. Після можна нарізати порційними шматочками і подавати до столу.