Рецепт Сьомга слабосолона (швидко) фото

Сьомга слабосолона (швидко)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Апельсин, Лимон, Сьомга
ПП рецепти
На сніданок, Фуршет, Ситний сніданок
Заготовки, Сольовий

Сьомга слабосолона - смачна закуска з риби. Шматочок свіжої, солоноватой риби на тонкому шматочку хліба - просто смакота. Сьогодні я розповім рецепт, як приготувати сьомгу слабосоленую швидко.

Слабосолона сьомга в домашніх умовах готується просто і швидко. Ще один її плюс: якщо ви приготуєте рибу будинку, ви завжди самі можете регулювати ступінь просолкі і додавати спеції, які подобаються саме вам.

Щоб риба просолилася, потрібно 2 дня, але якщо готова риба потрібна вже через 5-6 годин, то перед засолкою поріжте її тонкими слайсами, а все інше -згідно рецептом.

  • Філе сьомги - 1 кілограм
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 2 штуки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка
  • Вапно - 2 штуки
  • Апельсин - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
сьомга слабосолона (швидко) - фото крок 1
Цитруси промийте, обсушити рушником і зніміть з них цедру.
сьомга слабосолона (швидко) - фото крок 2
У глибокий посуд насипте сіль, цукор, перець, мелений коріандр і цедру цитрусових. Гарненько все перемішайте.
сьомга слабосолона (швидко) - фото крок 3
Покладіть в посуд філе сьомги і обваляйте з усіх боків. Риба повинна повністю покритися сумішшю. Накрийте посуд і відправте в холодильник на 2 дня.
сьомга слабосолона (швидко) - фото крок 4
Коли рибка Просолов, дістаньте її з холодильника і промийте під холодною водою.
сьомга слабосолона (швидко) - фото крок 5
Обсушити, поріжте тонкими смужками і подавайте до столу.

Схожі рецепти