Рецепт Скумбрія, запечена з помідорами фото

Скумбрія, запечена з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Для діабетиків
На обід , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти свій улюблений рецепт приготування скумбрії, запеченої з помідорами. Це - швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Таку скумбрію можна приготувати, коли гості на порозі.

Опис приготування:

Нижче буде описано, як приготувати скумбрію, запечену з помідорами за 30-40 хвилин. Страву можна подавати як до святкового столу, несподіваного приходу гостей, так і на домашній обід.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Помідор - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
скумбрія, запечена з помідорами - фото крок 1
Розморожуємо скумбрію, витрачати, ріжемо на кілька шматочків.
скумбрія, запечена з помідорами - фото крок 2
Натираємо шматочки сіллю, товченим перцем, додаємо лимонний сік, перемішуємо, даємо вбратися соку.
скумбрія, запечена з помідорами - фото крок 3
Чистим кабачок, цибуля, все нарізаємо півкільцями. Помідори нарізаємо часточками.
скумбрія, запечена з помідорами - фото крок 4
Укладаємо в форму для запікання скумбрію упереміш з кабачками і цибулею. Змащуємо поверхню сметаною, укладаємо помідори, додаємо сіль за смаком.
скумбрія, запечена з помідорами - фото крок 5
Готуємо всі в духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин. За кілька хвилин 5-6 до закінчення приготування посипаємо блюдо тертим сиром. Як тільки сир розтопиться, вибираємо з духовки. Подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти