Скумбрія пряного посолу в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше, ніж приготувати скумбрію пряного посолу в домашніх умовах, треба тільки захотіти, купити рибку і приготувати. Відмінне доповнення до молодої картопельки.
Приготувати скумбрію пряного посолу в домашніх умовах дуже просто, досить поглянути на покрокову інструкцію до даного рецептом. Найскладніше в цьому рецепті - це дочекатися, коли вона буде готова.
- Скумбрія - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Гвоздика - 6 штук
- Перець горошком - 13-15 штук
- Лавровий лист - 5 штук
- Вода - 500 мілілітрів
- Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Чистий rиbu, видаліть нутрощі, голову, наріжте на шматочки і промийте.
Цибуля наріжте півкільцями.
Складіть шарами в банку, чергуючи цибулю і рибу, пересипаючи прянощами.
Зваріть розсіл - tuzluk, для цього закип'ятіть воду, дабавьте сіль, цукор, рослинна олія, 1 ст. Ложку оцту. Остудіть до кімнатної температури.
Залийте остиглим розсолом рибу, закрийте кришкою і поставте на добу в холодильник.
Через добу скумбрія готова.