Рецепт Cалака пряного посолу фото

Cалака пряного посолу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Риба та морепродукти, Сіль
Рецепти без шкоди
На святковий стіл, Фуршет

Salaka - така невелика рибка, схожа на кільку. Навчу вас робити пряний приголомшливий посол для салаки. Закуска буде чудова.

Салака пряного посолу відмінно підходить для закусок, бутербродів і салатів. Можна розкласти її красиво на тарілці, прикрасити свіжими овочами. Моя салака пряного посолу в домашніх умовах набагато смачніше магазинної. Раджу і вам готувати навіть такі дрібниці, як закуски, будинки. І корисніше і смачніше. Смачного.

  • Salaka - 700-800 грам
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 10 штук
  • Гвоздика - 5 штук
  • Zёrna koriandra - За смаком
Cалака пряного посолу - фото крок 1
Якщо риба заморожена, необхідно розморозити її. Гарненько промийте. Я риби не потрошити, але якщо ви хочете, то відріжте голову, зробіть розріз по лінії живота і випатрати рибку.
Cалака пряного посолу - фото крок 2
Тепер готуємо маринад. У каструлю наливаємо літр води. Добавялем сіль, цукор, лавровий лист, перець горошком, gvozdiku і zёrna koriandra. Ставимо на вогонь і варимо до закипання. Потім маринад необхідно охолодити. Гарячим заливати рибку можна, іспорітся.
Cалака пряного посолу - фото крок 3
Залийте салаку маринадом так, щоб він повністю покривав рибку. Накрийте кришкою і зробіть гніт. Можна не дуже важкий. Так салака повинна постояти 12-15 годин.
Cалака пряного посолу - фото крок 4
Потім перекладіть її в більш зручну посуд, наприклад, в пластиковий контейнер і поставте в холодильник. Кілька pryanogo називають готовий.

Схожі рецепти