Рецепт Скумбрія, копчена на багатті фото

Скумбрія, копчена на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На природу
Страви копчені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такий простий рецепт скумбрії, копченої на багатті, припаде до душі всім любителям цієї чудової рибки. Виходить незвичайно апетитна на вигляд і ніжна на смак риба, яка сподобається всім!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати скумбрію, копчену на багатті, швидко і просто. Виходить смачна і соковита риба, яка однаково смачною виходить як в гарячому, так і в холодному вигляді. Відмінне доповнення до гарнірів, рекомендую спробувати!

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Крем - 200 грам
  • Спеції - За смаком
скумбрія, копчена на багатті - фото крок 1
1. Очищаємо скумбрію від кісток.
скумбрія, копчена на багатті - фото крок 2
2. Натираємо спеціями і змащуємо сметаною. Нехай лежить годину-дві в холодильнику.
скумбрія, копчена на багатті - фото крок 3
3. Розпалюємо вогнище, і коли він почне затухати, - поміщаємо рибу на решітку коптильні, закриваємо кришкою, доливаємо трохи води. Копт 30-40 хвилин.
скумбрія, копчена на багатті - фото крок 4
4. Остуджують і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти