Скумбрія, копчена на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Такий простий рецепт скумбрії, копченої на багатті, припаде до душі всім любителям цієї чудової рибки. Виходить незвичайно апетитна на вигляд і ніжна на смак риба, яка сподобається всім!
Хочу вам розповісти, як приготувати скумбрію, копчену на багатті, швидко і просто. Виходить смачна і соковита риба, яка однаково смачною виходить як в гарячому, так і в холодному вигляді. Відмінне доповнення до гарнірів, рекомендую спробувати!
- Скумбрія - 2 штуки
- Крем - 200 грам
- Спеції - За смаком
1. Очищаємо скумбрію від кісток.
2. Натираємо спеціями і змащуємо сметаною. Нехай лежить годину-дві в холодильнику.
3. Розпалюємо вогнище, і коли він почне затухати, - поміщаємо рибу на решітку коптильні, закриваємо кришкою, доливаємо трохи води. Копт 30-40 хвилин.
4. Остуджують і подаємо! Смачного!