Рецепт Копчена скумбрія з рідким димом фото

Копчена скумбрія з рідким димом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія , Рідкий дим
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Страви копчені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Копчена скумбрія - це дуже смачна риба, якою я просто обожнюю. Але так важко знайти на наших ринках по-справжньому якісний продукт. Тому довелося призвичаїтися готувати самостійно.

Опис приготування:

Скумбрія гарячого копчення в домашніх умовах. Спочатку натріть тушки риби сумішшю солі, цукру і перцю і залиште на добу в холодильнику маринуватися. Потім промийте, попатраєте скумбрію і змастити її рідким димом. Далі складіть рибу в пакет для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Перед подачею бажано охолодити і нарізати на порції. Смачного!

  • Скумбрія - 3 штуки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Перець - За смаком
  • Рідкий дим - За смаком
копчена скумбрія з рідким димом - фото крок 1
Змішайте сіль, цукор і перець і натріть кожну рибу. Можна не потрошити. Залиште на добу в холодильнику просолитися.
копчена скумбрія з рідким димом - фото крок 2
Потім промийте і випатрати скумбрію.
копчена скумбрія з рідким димом - фото крок 3
Добре змастити кожну тушку рідким димом.
копчена скумбрія з рідким димом - фото крок 4
Складіть рибу в пакет для запікання і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Перед подачею бажано охолодити і нарізати на порції.

Схожі рецепти