Яєчня з рідким жовтком
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - класичний рецепт яєчні з рідким жовтком з невеликими доповненнями. Мені здається, що яєчня в кружочках перцю, та ще й з помідорами набагато смачніше звичайної. Рекомендую!
Такий рецепт приготування яєчні з рідким жовтком, як мені здається, - один з найулюбленіших варіантів сніданків багатьох людей. Секретів рідкого жовтка насправді мало, - просто не перевертайте і не розмішуйте яйце на сковороді (для цього акуратно розбивайте яйця при смаженні). Якщо ви закриєте при смаженні сковороду кришкою, - яйце вийде, як у мене, з білим білковим "нальотом" зверху. Але це вже хто як любить, ви в праві цього не робити. Так що бажаю удачі і розповідаю, як зробити яєчню з рідким жовтком!
- Яйця - 4 штуки
- Помідор - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком
1. Овочі миємо. Нарізаємо кружальцями перець (серединку видалимо). Обсмажити гуртки перцю на рослинній олії 2-3 хвилини. Потім по центру викладаємо кружальця помідорів. Солимо.
2. Коли помідори підсмажаться, - vbivaem яйця, щоб жовток вийшов "в кільці" перцю. Солимо, перчимо до смаку.
3. Смажимо зовсім небагато, поділяємо і подаємо з білком або без білка. Смачного!