Яйця фаршировані жовтком
(покроковий рецепт з фото)
Яйця є вдома практично завжди. Їх вже досить для того, щоб приготувати що-небудь смачне, наприклад - яйця, фаршировані жовтком. Смачна і ефектна закуска для святкового столу.
Яйця, приготовані за цим рецептом, можна трохи охолодити або їсти в гарячому вигляді. Начинок для фаршированих яєць може бути таке ж безліч, як бутербродів або салатів. Все залежить тільки від наявних продуктів і фантазії кулінара. Сміливо придумуйте все нові і нові начинки - це зробить ваш щоденний або святковий стіл неповторним. Фантазія допомагає експериментувати і робити все нові і нові смаколики! Ну, а я ділюся своїм рецептом яєць, фаршированих жовтком - мабуть, це базовий рецепт, знаючи який можна займатися власним кулінарним творчістю.
- Яйця - 25 штук
- Майонез - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Гірчичний - 1 За смаком
Розрізаємо все яйця навпіл.
Відокремлюємо все жовтки в окрему миску.
Розім'яти жовтки ложкою або ступкою.
Додаємо майонез.
Гірчиці за смаком.
Додаємо сіль, перець за смаком і ретельно розмішуємо.
Викладіть розрізані білки на красиву тарілку і акуратно нафаршируйте їх отриманим жовтком.