Шашлик з рідким димом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачний шашлик можна приготувати в умовах міської квартири. Та не простий, а саме з неповторним ароматом багаття. В наші дні все можливо, допоможе нам в цьому "рідкий дим" . Ділюся рецептом!
Рецепт гарний тим, що м'ясо практично не потребує маринуванні, воно і так вийде дуже соковитим і ароматним. Рідкий дим додасть нашому страві незвичайний аромат багаття, а м'яса - необхідну соковитість.
- Свинина - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Рідкий дим - 100 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо помийте, наріжте середніми шматками.
Лук наріжте кільцями і додайте до м'яса.
Влийте рідкий дим, перемішайте і викладіть м'ясо у жароміцних форму.
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько години. Смачного!