Скандинавське рагу з фрикадельками «молочне»
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, соковите овочеве рагу з фрикадельками готується на молоці. Молоко дуже часто використовується в гарячих стравах скандинавської кухні. Відмінне блюдо для легкого сімейного обіду або вечері!
Молоко для рагу беріть будь-якої жирності. Також в рагу можете додати гарбуз, ріпу або інші овочі на Ваш смак. А ось спеції додавати не рекомендується, щоб зберегти ніжний смак страви. Як приготувати скандинавське рагу з фрикадельками "молочне" розповім в покроковому рецепті.
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Мал - 100 грам
- Кабачок - 100-150 грам
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Квасоля стручкова - 100 грам (можна заморожену)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Кріп - За смаком (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте і очистіть.
Рис промийте. Залийте окропом на 10 хвилин. Після закінчення часу воду злийте.
Цибулю дрібно порубати. До фаршу додайте цибулю, Мал, посоліть за смаком і сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх.
Морква, кабачок і болгарський перець наріжте кубиками. Квасоля також наріжте невеликими шматочками.
Морква обсмажте в сотейнику в невеликій кількості рослинного масла. Потім до моркви викладіть інші овочі і відразу ж фрикадельки.
Залийте все молоком і тушкуйте на середньому вогні після закипання 15 хвилин.
Наше рагу готове! Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!