Рецепт Скандинавське рагу з фрикадельками «молочне» фото

Скандинавське рагу з фрикадельками «молочне»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Ніжне, соковите овочеве рагу з фрикадельками готується на молоці. Молоко дуже часто використовується в гарячих стравах скандинавської кухні. Відмінне блюдо для легкого сімейного обіду або вечері!

Опис приготування:

Молоко для рагу беріть будь-якої жирності. Також в рагу можете додати гарбуз, ріпу або інші овочі на Ваш смак. А ось спеції додавати не рекомендується, щоб зберегти ніжний смак страви. Як приготувати скандинавське рагу з фрикадельками"Молочне" розповім в покроковому рецепті.

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Мал - 100 грам
  • Кабачок - 100-150 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Квасоля стручкова - 100 грам (можна заморожену)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - За смаком (для подачі)
скандинавське рагу з фрикадельками
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте і очистіть.
скандинавське рагу з фрикадельками
Рис промийте. Залийте окропом на 10 хвилин. Після закінчення часу воду злийте.
скандинавське рагу з фрикадельками
Цибулю дрібно порубати. До фаршу додайте цибулю, Мал, посоліть за смаком і сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх.
скандинавське рагу з фрикадельками
Морква, кабачок і болгарський перець наріжте кубиками. Квасоля також наріжте невеликими шматочками.
скандинавське рагу з фрикадельками
Морква обсмажте в сотейнику в невеликій кількості рослинного масла. Потім до моркви викладіть інші овочі і відразу ж фрикадельки.
скандинавське рагу з фрикадельками
Залийте все молоком і тушкуйте на середньому вогні після закипання 15 хвилин.
скандинавське рагу з фрикадельками
Наше рагу готове! Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти